XLR-kabel

XLR-kabel är en balanserad kabel som är vanlig till mikrofoner, förstärkare och högtalare där du vill få minsta möjliga störning. XLR-kontakten förekommer i flera olika varianter men den 3-poliga är vanligast, som består av två pluspoler och en minuspol tillsammans med separat jord. Detta gör ljudsignalen balanserad med en hög kvalitet som håller även om kabeln blir väldigt lång. Hos Scandinavian Photo hittar du både korta och långa XLR-kablar av hög kvalitet från Pulse, Sennheiser och Cordial med flera. Köp XLR-kabel online eller i butik.

40 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Ljudkablar
Filtrering
Varumärken
Kabel-typ
Storlek
Passar till
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.