Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Thumb Controller till Ronin-M/MX

DJI Thumb Controller till Ronin-M/MX

Artikelnummer: 1020223
1 750 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Enkel hantering av Ronin-M/MX

Med Thumb Controller blir det lättare att kontrollera din Ronin-M/MX, även om du ska styra den själv. Med en tryckkänslig spak går det fort att ändra inställningar, hastighet och riktining av din gimbal med tummen. Du kan kontrollera åt vilket håll kameran är riktad, komma åt avancerade inställningar som kalibrering, kanalinställningar och förinställda profiler.

Fördelar

  • Lättare att kontrollera
  • Fungerar med både Ronin-M och Ronin-MX
  • OLED skärm
  • Lång trådlös räckvidd

Levereras med

  • Thumb Controller till Ronin-M

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.