DPA CORE 6060 Omni Submini Mic, Normal SPL, Black,  3 pin LEMO

DPA CORE 6060 Omni Submini Mic, Normal SPL, Black, 3 pin LEMO

Myggmikrofon med 3-pin LEMO-kontakt

Artikelnummer: 1051151
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
  • Endast 3 mm i diameter
  • Modulärt adaptersystem passar de flesta professionella trådlösa system
  • Rostfritt stål, PVD-belagt mikrofonhölje
6 590 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Värdepaket

CORE 6060 Omni Submini Mic, Normal SPL, Black, 3 pin LEMO
The Invisible Lav Covers - 'Fur Outdoor'
DUA0570 - 8pcs Color Mixed Foam Windscreen
7 039 SEK
CORE 6060 Omni Submini Mic, Normal SPL, Black, 3 pin LEMO
DUA0560 - 5pcs Black Foam Windscreen
CABLE SAVER
7 079 SEK
6060 CORE myggmikrofoner är bara 3 mm i diameter men har samma ljudkraft som hos de större, prisbelönta DPA-mikrofonerna. Vad 6060 Core saknar i storlek kompenserar de med än mer tydlighet, konsistens och hållbarhet - tre kvaliteter som verkligen betyder något. Myggmikrofonen är designad för användning med trådlösa system på teatrar, i television eller stängda instrument och är verkligen liten och diskret. Genom att förminska den fysiska storleken av DPA-tekniken i Core 6060 behöver du inte kompromissa med varken ljud eller estetik vid din inspelning. 

DPA 6060 Core Omni Submini Mic är en serie myggmikrofoner med modulärt adaptersystem för att passa i stort sett alla trådlösa system, oavsett märke. Mikrofonen kräver fantomspänning från 12 V eller via trådlös sändare för att fungera.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.