Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Lamphuvud ELB 1200 Pro Head

Elinchrom Lamphuvud ELB 1200 Pro Head

Artikelnummer: 1033500
 • Anpassad för högt arbetstempo
 • LED inställningsljus
 • Standard Elinchrom-bajonett
 • Centrerat paraplyfäste
9 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Lamphuvud ELB 1200 Pro Head
Stativ Pro 85-235 EL-30101
Sandsäck utan fyllning
11 018 SEK
Lamphuvud ELB 1200 Pro Head
Blixtrör ELC 500/1000 plug in
Dome klarglas till ELB 1200 Head
12 684 SEK

Lamphuvud ELB 1200 Pro Head

Pro Head har mycket stabil och tillförlitlig konstruktion med brinntid från 1/2800 sek ned till korta 1/5050 sek. Passar perfektutmärkt för porträtt- och bröllopsfotografer samt långa arbetspass i högt tempo..

Fördelar:

 • Anpassad för högt arbetstempo
 • Robust design
 • LED inställningsljus
 • Centrerat paraplyfäste
 • Standard Elinchrom-bajonett

Anpassad för högt arbetstempo

Pro Head har mycket stabil och tillförlitlig konstruktion med brinntid från 1/2800 sek ned till korta 1/5050 sek. Passar perfekt för allroundfotografer som arbetar långa arbetspass.

Robust design

Hölje av aluminium och kraftigt handtag gör blixthuvudet enkelt att hantera i alla miljöer. Blixten levereras med dome av klarglas som skyddar blixtrör och LED inställningslampa.

LED Inställningsljus

Inställningsljuset är en 50W LED lampa som i ljusstyrka motsvarar 250W halogen (4000 Lumen). Färgtemperaturen är av dagsljuskaraktär med CRI 92. Ljusstyrkan och kvaliteten på ljuset gör att ELB 1200 Pro Head fungerar umärkt för filmfotografering.
Inställningsljuset kan styras proportionellt eller manuellt. Dessutom finns funktionen VFC vilket innebär att inställningsljuset indikerar när aggregatet laddat upp till full styrka. Den inbyggda fläkten kan vid filmning slås av för att undvika störande ljud.

Centrerat paraplyfäste

Det centrerade paraplyfästet, för paraplyer med skaft 7-8 mm, ger enastående jämn ljusdistibution över alla paraplyer oavsett storlek. Dessutom ges möjlighet att kombinera olika typer av ljusformande tillbehör som t.ex. reflektorer med deflektorer.
På den kraftiga Tiltleden av metall finns externt paraplyfäste.

Standard Elinchrom-bajonett

Blixthuvudet använder en standard Elinchrom-bajonett så du kan använda hela utbudet av Elinchrom's ljusformare utan behov av någon adapter

Olika blixtrör

De olika ELB 1200-huvuden använder olika blixtrrör:

 • ELB 1200 Pro: EL-24084
 • ELB 1200 Hi-Sync: EL-24089
 • ELB 1200 Action: EL-24085
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.