Kampanj

Professionell storformatsskrivare med konsekvent resultat, 44"

Epson Surecolor SC-P9500 STD

Artikelnummer: 1047047
 • Pappersrulle upp till 44”
 • 12st patroner för livfulla färger och djup svärta
 • 4,3” LCD-pekskärm och användarvänligt gränssnitt
 • Möjlighet till flera format och produktionsserier med stor volym
 • Bred färgskala med 99% Pantone-återgivning
 • Pålitlig skrivare med konsekvent resultat
57 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Epson tävlingchans att vinna en fotoresa

Köp en skrivare från Epson Surecolor P-serie och ta chansen att vinna en fotoresa till Aurora Lake Lapland. Gör ditt köp mellan 1/9-31/10 2021 och registrera dig på Kamera & Bilds hemsida för att delta i tävlingen.
Läs mer
Beställningsvara

Värdepaket

Surecolor SC-P9500 STD
SW321C
Network cable CAT6 15m Vit
78 259 SEK
Surecolor SC-P9500 STD
Maintenance Box T699700 till SC-P6000/7000/7500/8000/9500
Network cable CAT6 5m Vit
58 598 SEK

Professionell storformatsskrivare med konsekvent resultat, 44"

SC-P9500 STD är en storformatsskrivare för dig som vill ha en pålitlig skrivare med bred färgskala anpassat för fotografer och konstnärer. Den hjälper dig på att skapa professionella utskrifter i stor volym, med hög hastighet och samtidigt få ett resultat med verklighetstrogna färger som uppnår en Pantone-återgivning på 99%.

Fördelar

 • Pappersrulle upp till 44”
 • 12st patroner för livfulla färger och djup svärta
 • Lättanvänd med 4,3” LCD-pekskärm och användarvänligt gränssnitt
 • Möjlighet till flera format och produktionsserier med stor volym
 • Bred färgskala med 99% Pantone-återgivning
 • Pålitlig skrivare med konsekvent resultat

Bred färgskala med livfulla färger

SC-P9500 STD gör det enkelt att gå från din färdiga idé på datorn till en utskrift med hög bildkvalitet och exakta färger med 99% Pantone-återgivning. Tack vare ett system med 12st färgpatroner och ett skrivarhuvud som använder 800 munstycken för varje färg, får du ett resultat med en bred färgskala med mjuka övergångar och korrekt struktur. Bläcket har hög densitet och exakt punktplacering vilket gör att bilden i din utskrift blir levande.

Pålitlig skrivare med resultat i hög kvalitet

Med SC-P9500 STD behöver du inte oroa dig över hur resultatet ska bli. Skrivaren levererar ett konsekvent resultat med hög kvalitet vid varje utskrift. Här har du möjlighet att skapa stora volymer av produktionsserier i snabb hastighet. Konst och fotografier kräver dock rätt media för att få fram rätt känsla i verket och på SC-9500 STD kan du skriva ut på en mängd olika medier med en bredd upp till 24 tum.

Levereras med

 • Epson SC-P9500 STD

Passande patroner

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.