Business Portal

Bli företagskund hos Scandinavian Photo

Effektiva beställningar för stora företag

I Business Portal kan ert företag själva göra inköp av teknikprodukter och lösningar för foto-, video- och ljudproduktion. Som inloggad kund får ni tillgång till hela vårt sortiment för att enkelt och bekvämt skapa inköpslistor, lägga beställningar och få koll över användare, köphistorik och attester. Dessutom får ni en kontaktperson på vår företagsavdelning som hjälper er med köpråd och tekniklösningar.

Logga in | Ansök här

"Äntligen en renodlad businessportal för oss företagsanvändare. Smidigt med olika behörigheter och tillgång till hela sortimentet." – Mikael Werneholm, Schibsted

"Smidigt att beställa! Man har bra överblick över alla beställningar. Har man frågor så har man allt snabbt tillgängligt på sajten." – Susanna Emanuelsson, Saab Bofors Test Center

Gör era egna inköp

Handla enkelt och bekvämt vad ni vill, var ni vill och när ni vill! I vår Business Portal kan ni sköta alla era beställningar på egen hand, utan att behöva ta kontakt med en säljare hos oss. Ni väljer själva vilka produkter ni vill köpa genom att lägga dem i kundvagnen och genomföra beställningen i kassan. När produkterna lämnar vårt lager skickas en faktura med 10 dagars betalningstid till den mejladress som ni har angett på Mina sidor under Företagsuppgifter.

Flera användare och smidig attestering

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för er att göra era inköp av teknik till företaget. Hos oss kan ni ha flera användare på ert företagskonto och därmed fördela inköpsansvaret till flera personer. En person hos er utses till kontots administratör som kan lägga till obegränsat med användare och tilldela behörighet för orderläggning eller ordergodkännande.

Administratör och användare med ordergodkännande behörighet attesterar ordrar från orderläggare innan de går iväg till oss. Det går även utmärkt att lägga till olika företagsavdelningar med separata leveransadresser. 

Som avtalskund hos SP kan ni skapa flera användare

Se inköpshistorik och dubblera ordrar

I inloggat läge har ni alltid full koll på tidigare beställningar. På Mina sidor kan ni se företagets orderhistorik med datum, referens, status och belopp. Skulle ni vilja göra om en ny, likadan beställning som tidigare går det bra att duplicera en order.

Personlig hjälp från vår företagsavdelning

Vår företagsavdelning riktar sig helt och hållet till den professionella marknaden, privata och publika företag samt yrkesfotografer, inom foto, video, ljud, ljus och allt däromkring. Våra säljare besitter djup kunskap och erfarenhet inom professionella tekniska helhetslösningar och produktförsäljning. Vill ni exempelvis ha hjälp att utrusta en fotostudio, utforma videolösningar för streaming, hyra utrustning eller fotostudio, köpa ljudutrustning, kameror, optik, tillbehör, support etc. så finner ni allt detta och mycket mer i vårt breda produkt- och tjänsteutbud.

Vi erbjuder bland annat:

  • Produktförsäljning och rådgivning
  • Tekniska helhetslösningar
  • Uthyrning av hårdvara och fotostudio
  • Finansieringslösningar
  • Support och service

Med ett företagskonto får ni en personlig kontakt hos oss som hjälper er med era frågor, rådgivning och köphjälp.

Redo att registrera ett konto? Ansök här!

Kontakta oss

Vi hjälper gärna till med rådgivning, köphjälp och personlig service, så att du och ditt företag får skräddarsydda lösningar som passar just er. Du är varmt välkommen att kontakta vår företagsavdelning via mejl eller telefon som hjälper till med beställningar och offerter. Vi ser fram emot att höra från dig!

0770-77 11 00
business@scandinavianphoto.se

Våra företagssäljare

Susanne Holm Key Account Manager på Scandinavian Photo

Susanne Holm
Key Account Manager

Med lång erfarenhet som fotograf levererar Susanne tekniska lösningar till stora företag, e-handlare och mediaföretag. Hon älskar att anta nya utmaningar och förverkliga kundens ambitioner genom att ta olika typer av projekt från start till mål. Tack vare vårt koncept Studio as a Service kan hon kontinuerligt förnya och förbättra lösningar så att kunden kan fokusera på kärnverksamheten.

Expertområden: Produktfotografering, studiolösningar, reportage, video och streaming.

susanne.holm@scandinavianphoto.se

Emil Larson Solutions Architect på Scandinavian Photo

Emil Larson
Solutions Architect

Emil brinner för att hitta den bästa lösningen för varje projekt och fokuserar oftast på kunder som är i behov av djup teknisk kunskap. Med sin problemlösarförmåga skapar han helhetslösningar för produktfoto, video-, broadcast- och filmproduktion. Virtual Production är något som Emil följer mycket noga och vill utforska ännu närmare i sina framtida projekt.

Expertområden: Broadcast- och filmproduktion, post production, produktfoto, datalagring och arkivering.

emil.larson@scandinavianphoto.se

Johnny Helgesson Key Account Manager på Scandinvian Photo

Johnny Helgesson
Key Account Manager

Tack vare sin breda kompetens inom flera tekniska områden, är Johnny en stor tillgång i projekt för stora företag som jobbar med bland annat inhouse-produktion och streaming. Han är specialist på att hitta rätt kamera till rätt situation och att bygga studior för kundens behov. Främst fokuserar han på att hjälpa sina kunder med lösningar för studio, produktfoto, drönare, ljudinspelningar, film och tv.

Expertområden: Produktfotografering och produktioner för video, film och streaming.

johnny.helgesson@scandinavianphoto.se

Till företagsförsäljning

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn