Fujifilm Fujinon GF 500mm f/5,6 R LM OIS WR
Fujifilm Fujinon GF 500mm f/5,6 R LM OIS WR
Fujifilm Fujinon GF 500mm f/5,6 R LM OIS WR
Artikelnummer: 1100901

Fujifilm Fujinon GF 500mm f/5,6 R LM OIS WR

Teleobjektiv med lång brännvidd men i ett kompakt format

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Brännvidd: 500mm (motsv. 396mm i 35mm)
 • Närgräns: 2,75m
 • Vädertätad konstruktion
46 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Med en brännvidd på 500mm och en vikt på endast 1,375 g blir nya Fujinon GF 500mm f/5,6 R LM OIS WR objektivet med den längsta bräddvidden i GFX-serien. Objektivutbudet till mellanformatssystemet GFX fortsätter att växa i och med lanseringen av det nya teleobjektivet Fujinon GF500 mm f/5,6 R LM OIS WR.

Fördelar

 • Brännvidd: 500mm (motsv. 396mm i 35mm-formatet)
 • Ljusstyrka: f/5.6
 • Närgräns: 2,75m (från sensorn)
 • Maximal förstoring: 0.2x
 • Antal bländarlameller: 9 (rundade)
 • Väderskyddad konstruktion
 • Snabb och tyst autofokus
 • Arca-Swiss stativfot

Avancerad optisk design

GF-objektiven representerar den högsta kvaliteten Fujifilm kan frambringa med extremt hög upplösningsförmåga och utsökt färgåtergivning designade för att få ut den maximala potentialen ur GFX och det här objektivet är inget undantag. Den optiska designen består totalt av 21 linselement i 14 grupper, där det bland annat ingår fem ED linselement som minimerar sfärisk aberration och ger bilderna hög skärpa från mitt till kant och två SUPER ED-linser motverkar kromatisk aberration (färgbrytningsfel) som annars skulle kunna upplevas störande vid kontrastrika motiv. Bländaren har 9 lameller vilket bidrar till att ge mjuk och fin teckning av motivdelar som befinner sig ur fokus.

Längsta objektivet till GFX-systemet

Det här superteleobjektivet är det längsta objektivet till GFX-systemet och har en brännvidd motsvarande 396mm i 35mm format. Kombinerat med FUJINON GF1.4X TC WR telekonverter blir brännvidden hela 700mm vilket motsvarar 554mm i 35mm format, vilket ger fotografen helt nya möjligheter till bilder och uttryck som aldrig tidigare varit möjligt.

Kraftfull linjär fokusmotor

Tack vare en kraftfull linjär fokusmotor drivs fokus så snabbt som 0.31 sekunder och med hög precision även när fokusplanet blir minimalt. På objektivet finns reglage för att begränsa fokusområdet samt en funktion för att memorera fokusavstånd. Dessutom har objektivet utrustats med fyra knappar framtill för att låsa eller aktivera fokus.

Lång brännvidd men i ett kompakt format

Med en vikt på endast 1,375 g är det trots den långa brännvidden ett objektiv med låg vikt, som gör det möjligt för fotografen att vara mobil och följsam när motiven befinner sig i rörelse. Med ett objektiv som når en så lång brännvidd som 500mm kan kamerans stabilisering ha svårigheter att effektivt reducera skakningsoskärpa, därför har GF500mm en inbyggd stabilisering som kompenserar i upp till sex steg.

Levereras med

 • GF 500mm f/5,6 R LM OIS WR
 • Främre- och bakre objektivlock
 • Motljusskydd
 • Stativfäste
 • Transportpåse
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn