Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Fujinon XF 90mm f/2 R LM WR

Fujifilm Fujinon XF 90mm f/2 R LM WR

Artikelnummer: 1019806
  • Ljusstarkt porträttele motsvarande 135 mm med hög ljusstyrka.
  • Brännvidden gör det lätt att komprimera bakgrunden och tillsammans med ljusstyrkan genereras en fin separation av modellen.
  • Objektivet har också en bra närgräns för detaljbilder.
9 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Fujinon XF 90mm f/2 R LM WR
UV-filter Pro Nano HUC 62 mm
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
11 578 SEK
Fujinon XF 90mm f/2 R LM WR
Mellanring MCEX-16
Polarisationsfilter cirkulärt 62mm
11 779 SEK

Fujifilm AF 90 mm f/2,0 XF LM WR
Detta teleobjektiv har en största bländare på f/2,0 och en motsvarande brännvidd på 137 mm som gör den perfekt för porträtt och sportfotografering. Dina bilder blir skarpa och du får en vacker bokeh i bakgrunden.

Den optiska konstruktionen består av elva linselement i åtta grupper (inklusive tre ED-glas) som minimerar vinjettering och skapar vacker bokeh tack vare de rundade bländarlamellerna.

Objektivet är kompakt och väger endast 540 gram. Objektivet har snabb och precis autofokus och dessutom är det väder- och dammtätat.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.