Nyhet
Fujifilm GF 20-35mm f/4 R WR
Fujifilm GF 20-35mm f/4 R WR
Fujifilm GF 20-35mm f/4 R WR
Artikelnummer: 1057184

Fujifilm GF 20-35mm f/4 R WR

GF 20-35mm f/4 R WR

Webblager
Beställd, okänd leveranstid
Butikslager:
 • Bredaste vidvinkeln i GFX-serien
 • Robust, lättviktig och vädertätad konstruktion
 • 108 graders bildvinkel
27 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Fujifilms mellanformatssystem utökas med ultravidvinkelzoomen FUJINON GF 20-35mm f/4 R WR. Objektiven till GFX-systemet är framtagna med erfarenheter från X-serien och den sammanlagda kunskapen från en lång tradition av objektivtillverkning för både mellan - storformat och småbild. GF-objektiven representerar den högsta kvaliteten FUJIFILM kan frambringa med extremt hög upplösningsförmåga och utsökt färgåtergivning designade för att få ut den maximala potentialen ur GFX-systemet.

Fördelar

 • Bredaste vidvinkeln i GFX-serien 
 • 108 graders bildvinkel 
 • 15 elements i 10 grupper, 4 asph & 4 ED 
 • Nano-GI COating 
 • Diameter 82mm, universal storlek med resten av G-serien 
 • Robust och lättviktig 
 • Vädertätad konstruktion
 • Intern zoom

Konstruerat för att ge fotografen bästa möjliga mobila förmåga

Objektivet har en brännvidd som motsvarar 16mm – 28mm i 35mm format och är perfekt lämpad för interiör- och arkitekturfoto samt att fånga de stora landskapen. Objektivet är konstruerat för att ge fotografen bästa möjliga mobila förmåga, med en låg vikt på endast 725 gram och trots den låga vikten sker zoom internt i objektivet så att dess längd inte ändras vilket också gör att det går att zooma mjuk och följsamt. Fattningen har förstärkts med magnesium vilket gör den mer tålig men bidrar även till en lägre vikt.

Avancerad optisk konstruktion

För att kunna bibehålla samma ljusstyrka och höga bildkvalitet genom hela omfånget har den en optisk design bestående av 14 linselement i 10 grupper inkl. tre asfäriska-, ett asfärsikt ED, och tre ED-linselement för att minimera distorsion samt uppkomsten av kromatisk aberration. Ghost-effekt och linsöverstrålning som är vanligt på objektiv med så här bred betraktningsvinkel reduceras effektivt av antireflexbehandling Nano-GI (Gradient Index) som också ökar klarheten i bilderna.

Den optiska designen tillåter extremt hög optisk prestanda

För optimal bildkvalitet och storlek har objektivets bländare placerats i mitten av objektivet, detta medför även möjligheten till den kompakta konstruktionen och att den optiska designen tillåter extremt hög optisk prestanda.

Konstruerat för att klara tuffa fotograferingsmiljöer

För att klara användning i tuffa fotograferingsmiljöer är objektivet väderskyddat på 12 ställen och tål väta, damm, smuts och låga temperaturer ner till -10 grader Celsius. Det främre linselementet har en vattenavvisande fluorine-beläggning som är mindre känslig för fläckar och enkel att rengöra.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.