Fujifilm Leica M Mount adapter
Fujifilm Leica M Mount adapter
Fujifilm Leica M Mount adapter

Fujifilm Leica M Mount adapter

Leica M Mount adapter

Artikelnummer: 322717
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
2 295 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
M Mount adapter
Adaptern används för att kunna använda optik med M-fattning till din kamera med X-fattning.

Kontakt
Adaptern har kontakter för att kunna kommunicera med kameran. Så fort kameran känner igen adaptern gör den automatsikt det möjligt att fotografera "utan optik" (Shoot without lens mode).

På adapterns ena sida finns en funktionsknapp som tar dig direkt in i kamerans meny för att enkelt kunna göra inställningar när du satt på en ny optik.

Adaptern kan kräva att du har de senaste firmwareuppdateringarna till din kamera.

/html>
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.