Leica M Mount adapter

Fujifilm Leica M Mount adapter

Artikelnummer: 322717
2 295 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
M Mount adapter
Adaptern används för att kunna använda optik med M-fattning till din kamera med X-fattning.

Kontakt
Adaptern har kontakter för att kunna kommunicera med kameran. Så fort kameran känner igen adaptern gör den automatsikt det möjligt att fotografera "utan optik" (Shoot without lens mode).

På adapterns ena sida finns en funktionsknapp som tar dig direkt in i kamerans meny för att enkelt kunna göra inställningar när du satt på en ny optik.

Adaptern kan kräva att du har de senaste firmwareuppdateringarna till din kamera.

/html>
Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.