Telekonverter Fujinon XF 2X TC WR

Fujifilm Telekonverter Fujinon XF 2X TC WR

Artikelnummer: 1027202

Väderskyddad telekonverter med 2x förstoring till zoomobjektiv från Fujifilm

4 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Beställningsvara

Fujifilm Fujinon XF 2X TC WR

Med denna väderskyddade telekonverter från Fujifilm får du en två gånger så lång brännvidd vid användning med kompatibla objektiv. Den optiska konstruktionen bestående av 9 linselement i 5 grupper gör att objektivets prestanda bibehålls.

XF2X TC WR fungerar med Fujifilm Fujinon XF 50-140mm f/2,8 R LM OIS WR som med telekonvertern monterad får en motsvarande brännvidd på 152-427mm, f/5,6 samt med Fujifilm Fujinon XF 100-400mm f/4,5-5,6 R LM OIS WR vars brännvidd motsvarar hela 305-1219mm, f/9-f/11 med konvertern monterad.

Tack vare att de kompakta systemkamerorna i X-serien har ett sensorbaserat autofokussystem, fungerar autofokus på samtliga bländare med konvertern monterad. När XF2X TC WR används minskar objektivets maximala bländare med två steg.

Kompatibilitetslista för Fuji XF 2X TC WR

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.