Garmin Fenix 6 Silver with Black Band
Garmin Fenix 6 Silver with Black Band
Garmin Fenix 6 Silver with Black Band
Garmin Fenix 6 Silver with Black Band
Garmin Fenix 6 Silver with Black Band
Garmin Fenix 6 Silver with Black Band
Garmin Fenix 6 Silver with Black Band
Garmin Fenix 6 Silver with Black Band
Garmin Fenix 6 Silver with Black Band
Garmin Fenix 6 Silver with Black Band
Garmin Fenix 6 Silver with Black Band
Garmin Fenix 6 Silver with Black Band
Garmin Fenix 6 Silver with Black Band
Garmin Fenix 6 Silver with Black Band
Garmin Fenix 6 Silver with Black Band
Artikelnummer: 1053333

Garmin Fenix 6 Silver with Black Band

Funktionsfylld smartwatch som gör livet enklare

Webblager
Finns i webblager
Butikslager:
 • 1,3" färgskärm med Gorilla-glas
 • Batteritid upp till 14 dagar i smartwatch-läge
 • GPS med geotaggning, kalender och solvarvstider
3 790 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Hur en smartwatch kan göra det enklare för dig i vardagen vet man nästan inte förrän man provat, men har du väl vant dig kan du inte vara utan. Garmin Fenix 6 är en smartklocka som är fullproppad med funktioner som gör både vardagsliv och arbetslivet enklare för dig, allt från smartaviseringar från mobilen till påminnelser om när det är dags att röra på sig om du har ett stillasittande jobb. Fenix 6 kan också underlätta fotojobb genom att visa kartor direkt från handleden och underlätta med geotaggning av dina foton eller varför inte fjärrstyra din mobiltelefon så du kan filma dig själv för en behind-the-scene för dina sociala medier? Utöver alla smarta funktioner på insidan har Garmin Fenix 6 ett tufft och tåligt yttre som klarar av att hänga med i alla möjliga tuffa miljöer och förhållanden.

Fördelar

 • 1,3" rund urtavla med LCD-skärm
 • Reptåligt Corning Gorilla Glass 3 över displayen
 • Färgskärm som är läsbar i solljus
 • Hölje i fiberförstärkt polymer med bakre skydd av metall
 • 20 mm brett silikonarmband med Quickfit-byte ingår
 • Fysiska knappar för att styra klockan
 • Skyddsklassad enligt 10 ATM och klarar tryck motsvarande ett djup på 100 meter – lämplig för stänk, regn eller snö, dusch, simning, dyka i vattnet, snorkla, vattensporter i hög hastighet
 • Batteritid smartwatch-läge ~14 dagar, GPS-läge ~36 timmar, GPS-läge för expedition ~28 dagar, maxbatteri GPS-läge ~72 timmar, batterisparläge ~48 dagar
 • Fjärrstyr mobilkameran via klockan*
 • GPS / GLONASS / GALILEO med stöd för multi-GNSS för bättre navigering i krävande miljöer
 • Höjdmätare med höjddata, barometer för väderövervakning och treaxlad elektronisk kompass
 • Smartaviseringar från din smartphone - läs meddelanden, e-mail och se vem som ringer
 • Personalisera din klocka genom att hämta appar, widgets och urtavlor med mera tack vare Garmin Connect IQ
 • Pulsmätning vid handleden
 • Garmin Pay - betala direkt med klockan via kontaktlös betalningslösning
 • Aktivitetsspårning med inbyggda sportappar, coachning och animerade träningspass på skärmen
 • Sömn- och stressregistrering

Avancerad GPS-spårning direkt på handleden

Fenix 6 kommer från Garmin som gjort sig kända för dina GPS'er och navigeringssystem, så du kan lita på kvalitet i GPS-spårningen. Denna smartwatch har inbyggd GPS med stöd för multi-GNSS som ger åtkomst till flera globala nätverkssatellitsystem (GPS, GLONASS och Galileo) för att hjälpa dig att navigera i mer krävande miljöer än med enbart GPS. Se kartan i displayen och få turn-by-turn röstguidning som meddelar dig i förväg för nästa sväng så det blir enkelt att följa en rutt, eller ange en sträcka som du vill gå eller köra, och få föreslagna rutter som tar dig tillbaka till startpunkten – perfekt för rese- och naturfotografer, men kan vara lika användbart i storstadsjobb.

Kartorna i din Garmin smartwatch innehåller information om landmärken, delstatsparker och nationalparker, campingplatser, sjösättningsplatser, historiska platser, floder, lednamn med mera. Närbelägna platser visas på en förenklad bild, vilket ger dig ökad kännedom om obekanta miljöer. Dataöverlagringar på kartan ger viktig information så att du inte behöver byta skärmbild under en aktivitet.

Trendline™-ruttdragning efter popularitet hjälper dig att hitta de bästa lokala stigarna. Trendline använder data från andra Garmin-användare för att hjälpa dig hitta de bästa lederna och rutterna vilket är en extra trygghet när du befinner dig i ett obekant område.

Garmin Fenix 6

Geotagga dina fotografier med klockan

Den inbyggda GPS-mottagare kan hjälpa dig som fotograf på fler sätt än bara att hitta nya smultronställen och att komma rätt – du kan även få detaljerad spårningsdata på dina fotopromenader, bröllopsfotograferingar och hela film- och fotoresor – för alla dina kameror. Oavsett om du försöker spåra dina äventyr på en karta eller ange bildtextinformation i bildens metadata hjälper det dig att veta exakt var ett foto togs. Istället för att veta att du fotograferat en "gravplats utanför Rom", "en handelsmarknad i Vietnam" eller "vacker bro över ån" så kan du få ett exakt GPS-spår som kan användas för geotaggning av dina bilder.

GPS-funktionen skapar också möjligheter att använda den platsinformationen på andra sätt såsom realtidsuppdatering, solens platsspecifika upp- och nedgångstider och till och med månfaser. Genom tredjepartsappar kan du också lägga till saker som information om flera tidszoner och månuppgångs- och måntider.

Gå en månad utan laddning i expeditionsläge

Klockan har inbyggt, uppladdningsbart litiumbatteri som ger upp till två veckors batteritid i smartwatch-läge, 36 timmar i GPS-läge och upp till 48 dagar i batterisparläge. Dessutom har Fenix 6 expeditionsläge så du kan vandra långa sträckor mellan uppladdningarna. Expeditionsläget har GPS-referens med ultralåg förbrukning som varar upp till 28 dagar.

Garmin Fenix 6 är en smartwatch med riktigt lång batteritid

Förlängning av mobilen inklusive fjärrstyrning

Garmin Fenix 6 blir som en förlängning av din mobiltelefon. Med smartaviseringar får du notiser från din smartphone direkt till handleden; läs meddelanden, e-post, se vem som ringer och få larm och kalenderaviseringar utan att behöva plocka upp telefonen ur fickan eller kameraväskan. Fenix 6 paras ihop med smarphones via Bluetooth och är kompatibel både med iPhone och Android-mobiler. I Garmin Connect-appen i mobilen kan du ställa in precis vilka aviseringar du vill få till klockan.

Via tredjepartsappar som du laddar ner till Fenix 6 kan du fjärrstyra mobilkameran på Android-mobiler. Perfekt för att ställa upp moiblen på stativ och kunna filma dig själv och göra "behind the scenes-filmer" och dela på sociala medier. Tryck av foton eller starta en videoinspelning direkt från klockskärmen.

Betala med Garmin Pay

Garmin Pay är Garmin egen betallösning som innebär kontaktlös betalning med nästan alla betalterminaler och fungerar med majoriteten av banker i Sverige. Det innebär ett enkelt och smidigt sätt att handla genom att betala med klockan utan att rota efter betalkort i fickan.

Levereras med

 • Garmin fēnix 6
 • Laddnings-/datakabel
 • Dokumentation
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.