Aktiv monitorhögtalare 8040BP vit

Genelec Aktiv monitorhögtalare 8040BP vit

Artikelnummer: 1020354
9 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

8040BP – 2-vägs aktiv närfältsmonitor
Genelec 8040 är en väldigt bra allroundhögtalare för närfältslyssning. Här får man en monitorlyssning som klarar det mesta. Imponerande bas både på hög och låg volym gör att du inte alltid måste ha en separat subwoofer ståendes på golvet. Vidare finner du precis som i samtliga högtalare i 8000-serien, ISS™ (Intelligent Signal Sensing) som övervakar den inkommande signalen och sätter systemet I energisparläge (0,5w) om ingen signal upptäcks.  Iso-Pod™ vibrationsisolerande justerbar fot ingår.

Genelec
Varje element i Genelec-högtalarna har en egen anpassad förstärkare och ett noggrant konstruerat elektroniskt delningsfilter. Genelec är självfallet det naturliga valet för kritisk lyssning även i hemmiljö – mycket tack vare många väsentliga innovationer. Genelecs egenutvecklade Directivity Control Waveguide (DCW) möjliggör bred och jämn spridning med en exakt ljudbild I verkliga rum. Room Response Controlsystemet optimerar högtalarens frekvensgång och anpassar den till ditt lyssningsrum. Genelec-högtalarna, som är utvecklade och tillverkade i Finland, kännetecknas av enastående driftsäkerhet och superb byggkvalitet.

Room Response Controls
Alla högtalare i 8000-serien är utrustade med omfattande akustiska kalibreringsfunktioner som låter användaren justera varje enskild högtalare och subbas för optimalt resultat i lyssningsrummet. 

Klarar långa arbetspass
Genelecs professionella arv syns i de material som kabinetten är tillverkade av: formgjuten aluminium och stål. Hållbart, gediget och miljövänligt. Tack vare den integrerade formgivningen, där högtalare och förstärkare är designade som en optimerad enhet, erbjuder Genelecs högtalare och subbasar överlägsen ljudkvalitet, högre ljudtryck samt bättre driftsäkerhet än konventionella passiva högtalare i samma storleksklass.

Säljes styckvis

Följ
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.