Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Parabolisk 90cm softbox med lättviktskonstruktion

Godox Parabolisk deep softbox 90cm

Artikelnummer: 1043438
 • Lättviktskonstruktion
 • 16-kantig octabox ger rundare och mer naturlig catchlight
 • Paraboliska formen fokuserar ljuset
990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Godox P90L är en Ø90 cm parabolisk softbox, med dubbla diffusionsdukar, vilket ger ett fokuserat mjukt ljus av högsta kvalité. Till skillnad från vanliga octaboxar, så har softboxen djup parabolisk form, som gör att ljuset från softboxen blir mera riktat och kan t.ex användas på lite längre avstånd från motivet. Tack vare att softboxen har dubbla diffusionsdukar, så får du ett diffuserat ljus.

Fördelar

 • 16-kantig octabox ger rundare och mer naturlig catchlight
 • Paraboliska formen fokuserar ljuset
 • Lättviktskonstruktion

Parabolisk octabox med lättviktskonstruktion

En 16-kantig octabox ger rundare och mera naturliga reflexer i pupillerna än en traditionell octabox. Vill du skapa ett krispigare ljus kan både den inre och den yttre diffusorn tas bort. Godox P90L har en lättviktskonstruktion, med glasfiberpinnar istället för stålpinnar, vilket gör softboxen cirka 30% lättare (och även enklare att montera) än softboxar med traditionella konstruktioner. Speedringen på softboxen har Bowens-fattning. Softboxen har ett djup på cirka 69 cm.

Levereras med

 • Godox P90L Parabolisk deep softbox 90cm
 • 16 x fiberglaspinnar för montering
 • Inre diffusor
 • Yttre diffusor
 • Bowens Type-S Speedring
OBS! Softboxen är avsedd för studioblixtar (max temperatur 60°C).
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.