Godox Softbox Lantern 65cm
Godox Softbox Lantern 65cm
Godox Softbox Lantern 65cm
Godox Softbox Lantern 65cm

Godox Softbox Lantern 65cm

Godox Lantern – Softbox med stor ljusspridning, 65cm

Artikelnummer: 1050351
WebblagerFinns i webblager
Butik:
  • Lätt att montera
  • Sprider ljuset mycket jämt och skapar ett allmänljus
  • Skirt finns att köpa till som tillbehör

Välj variant

899 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Sprid ljuset i 270 grader – skapa ett vackert diffuserat ljus

Godox Lantern Softbox är perfekt för att skapa mjukt och jämnt ljus som sprider sig i alla riktningar. Softboxen har 270° ljusspridning vilket gör softboxen perfekt att använda för videoinspelning, livestreaming och foto. Godox Lantern är utrustad med ett Bowens-fäste och är kompatibelt med alla Bowens-blixtblixtar eller kontinuerligt LED-ljus. 

Fördelar

  • Lätt att montera
  • Sprider ljuset mycket jämt och skapar ett allmänljus
  • Skirt finns att köpa till som tillbehör
Denna ljusformare har en Bowens-fattning vilket gör att den passar utmärkt att använda på Godox-blixtar, Godox LED-beysning som exempelvis SL150/200 II, UL150 och VL-serien. Du kan givetvis använda denna ljusformaren på blixtar och LED-belysningar från andra märken, som exempelvis, Aputure eller använda dig av en adapter för att använda den på en Profoto- eller Elinchrom-blixt. Du kan välja att köpa till en Godox Skirt med fyra sektioner (säljs separat) som hjälper dig att undvika oönskat studsande ljus då du kan skärma av ditt ljus åt någon riktning.

Godox Lantern finns i storlekar: Godox Lantern 65cm eller Godox Lantern 85cm.

Levereras med

  • Godox Lantern Softbox
  • Bärväska
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.