Hasselblad XCD 38mm F/2,5 V
Artikelnummer: 1057323

Hasselblad XCD 38mm F/2,5 V

XCD 38mm F/2,5 V

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
  • Brännvidd 30 mm (motsvarande 35 mm)
  • Bländarintervall: f/2,5 till f/32
  • Minsta fokusavstånd: 30 cm
44 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

XCD 38 f/2,5 V är ett vidvinkelobjektiv med låg distorsion som lämpar sig till dokumentär-, gatu- eller landskapsfotografering. Inkludera fler miljödetaljer när du fotograferar i porträtt eller låt den mjuka bokeh-effekten från den stora bländaren f/2,5 framhäva motivet mot bakgrunden. Det minsta fokuseringsavståndet på XCD 38 f/2,5 V är bara 30 cm, perfekt för att fotografera mat, produkter och andra stillbilder. Med sin kompakta optiska design, lilla och lätta fokuseringsmodul och optimerade bländare väger XCD 38 f/2,5 V endast 350g men levererar optisk prestanda i toppklass.

Fördelar

  • Hasselblads X System
  • Brännvidd 30 mm (motsvarande 35 mm)
  • Bländarintervall: f/2,5 till f/32
  • Central linsslutare, 1/2000 sek Synk
  • Minsta fokusavstånd: 30 cm
  • Tre asfäriska linselement
  • Intern fokusering med MF-överstyrning
  • Främre filtergänga: 72mm

Precisionsoptik, enastående bildspråk

Att fånga de mest subtila nyanserna av ljus och skugga börjar med linsen. Endast med utmärkt upplösning och färgåtergivning kan den ge en solid grund för bildbehandling. En mellanformatssensor har en stor yta och hög pixeltäthet, vilket ställer höga krav på objektivets precision. Från och med valet av högkvalitativt glas, slipar Hasselblads ingenjörer noggrant varje lins för att optimera dess optiska kvalitet och uppfylla upplösningskraven på 100 miljoner pixlar XCD 38 f/2,5 V -objektivet har tio element i nio grupper, inklusive tre asfäriska element och tre ED-element. Kombinationen av XCD 38 f/2,5 V med en av Hasselblads spegellösa mellanformatskameror ger fantastiska resultat.

Snabb, lätt och exakt autofokus

Den uppgraderade fokuseringsmodulen använder en linjär stegmotor och en lättare, mindre fokuseringslinsgrupp. Dessa förändringar eliminerar effektivt eventuella glapp från linsgruppen som rör sig och, tillsammans med PDAF-tekniken i X2D 100C, innebär att fokuseringslinsgruppen snabbt kan nå fokuseringspositionen och uppnå ett exakt stopp vilket resulterar i snabb, flexibel och exakt fokusering.

Bekväm och intuitiv kontroll

Objektivet är designat för att kännas bekvämt och intuitivt i handen för att fullt ut stödja och inte distrahera från den kreativa processen. Fokus- och kontrollringarnas taktila mekanik är finjusterade för en smidig och tillfredsställande upplevelse. Ett enkelt tryck och drag i fokusringen växlar från AF till MF-läge, där intuitiva skalmarkeringar håller fokusavståndet och DOF tydlig. Kontrollringen kan anpassas för snabb åtkomst till önskade funktioner, vilket gör fotograferingen mer bekväm och effektiv.

Levereras med

  • Hasselblad XCD 38 f/2,5 V
  • Främre och bakre objektivlock
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.