iRig PRE

IK Multimedia iRig PRE

Artikelnummer: 320818
490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
IK Multimedia iRig Pre
Adapter som gör det möjligt att ansluta externa mikrofoner till din iPhone, iPad, iPod touch eller Android smartphone. Enheten strömförsörjs med 9 volts batteri och kan ge fantommatning på +48 volt till kondensatormikrofoner. Med dynamiska mikrofoner räcker batteriet cirka 40 timmar och med fantommatningen påslagen räcker det i cirka 15 timmar. Ljudnivån på mikrofonen kan justeras för att passa olika inspelningsmiljöer.

Adaptern ansluts till den vanliga headsetingången på enheten. Mikrofonen ansluts med 3 polig XLR- kabel.

Mikrofonen fungerar med IK Multimedias appar VocaLive och iRig Recorder men även alla andra appar som kan använda headsetet som en inspelningsenhet.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.