Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Innan solen går upp

Patrick Cole jobbar i Bankerydsbutiken och är en fotoentusiast som gärna är ute i naturen och förevigar den på bild. Oftast fotograferar han med Canon EOS eller Micro 4/3-systemet. Här visar han upp några bilder från sin senaste fotorunda!

Dessa bilder är tagna tidigt lördagen 21a september. Jag var framme vid Dumme Mosse, (naturreservat utanför Jönköping) runt 05.00-tiden, innan solen gick upp. Det är ju ganska kallt såhär års på morgonen och som alltid är det kallast precis innan solen går upp, så var noga med kläderna! Fingervantar, underställ, mössa. Gärna skalbyxor/skaljacka om det skulle blåsa. Glöm inte raggsockarna! Denna morgon värmde inte solen speciellt mycket när den kom upp. Ur bildsyn är det toppen, för det gör att dimman stannar kvar längre än den brukar.


OM-D E-M5 med Olympus AF 75/1,8 ED + Lightroom 5Canon EOS 5D Mark III med EF 300/2,8L IS II USM + EF 2x III konverter + Lightroom 5


OM-D E-M5 med Pansonic AF 20/1,7 ASPH + Lightroom 5


Canon EOS 5D Mark III med EF 300/2,8L IS II USM + Lightroom 5

Ur resefoto/landskapsfoto-synpunkt, där det oftast handlar om att vara på rätt ställe vid rätt tid så vill jag slå ett slag för de spegellösa systemkamerorna. Prestandan i förhållande till vikten är svårslagen, klockrent om man vill resa lätt!
 


Patrick Cole

2013-09-25

Dela

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.