Innan solen går upp

Patrick Cole jobbar i Bankerydsbutiken och är en fotoentusiast som gärna är ute i naturen och förevigar den på bild. Oftast fotograferar han med Canon EOS eller Micro 4/3-systemet. Här visar han upp några bilder från sin senaste fotorunda!

Dessa bilder är tagna tidigt lördagen 21a september. Jag var framme vid Dumme Mosse, (naturreservat utanför Jönköping) runt 05.00-tiden, innan solen gick upp. Det är ju ganska kallt så här års på morgonen och som alltid är det kallast precis innan solen går upp, så var noga med kläderna! Fingervantar, underställ, mössa. Gärna skalbyxor/skaljacka om det skulle blåsa. Glöm inte raggsockarna! Denna morgon värmde inte solen speciellt mycket när den kom upp. Ur bildsyn är det toppen, för det gör att dimman stannar kvar längre än den brukar.


OM-D E-M5 med Olympus AF 75/1,8 ED + Lightroom 5Canon EOS 5D Mark III med EF 300/2,8L IS II USM + EF 2x III konverter + Lightroom 5


OM-D E-M5 med Pansonic AF 20/1,7 ASPH + Lightroom 5


Canon EOS 5D Mark III med EF 300/2,8L IS II USM + Lightroom 5

Ur resefoto/landskapsfoto-synpunkt, där det oftast handlar om att vara på rätt ställe vid rätt tid så vill jag slå ett slag för de spegellösa systemkamerorna. Prestandan i förhållande till vikten är svårslagen, klockrent om man vill resa lätt!
 


2013-09-25

Dela

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn