Outdoor Adventures – Martin Bissig

Äventyrsfotografen Martin Bissig bjöd på en inspirationsföreläsning under ett digitalt event hos oss på SP. Nu har du möjlighet att ta del av eventet igen! Lär dig mer om frilufts- och actionfoto, och inspireras av Martins fotoresor till fantastiska platser runt om i världen.

Tisdagen 23 mars genomförde vi, i samarbete med Canon, ett digitalt event där äventyrsfotografen och Canon-ambassadören Martin Bissig lärde oss mer om frilufts- och actionfoto och tog oss med bakom kulisserna på sina fotoresor.

Under eventet berättade Martin om sin fotokarriär och gick in på djupet kring de olika fotoresor han har varit med om. Han delade även med sig av sina tips, råd och insikter inom fotografering och utrustning, och visade exklusivt behind the scenes-material från sina fotoresor till fantastiska platser runt om i världen.

Eventet och mer inspiration hittar du på vår YouTube-kanal!

Äventyr, mountainbikes och en passion för naturen

Martin Bissig är en världsberömd fotograf med fokus på äventyr, friluftsliv, natur och mountainbikes, och han har varit ambassadör för Canon sedan 2019. Han är född och uppvuxen i Schweiz och har använt sin passion för naturen och mountainbike-sporten för att bli en av världens mest publicerade frilufts- och äventyrsfotografer. Martins fotografier publiceras regelbundet internationellt och år 2017 publicerades 50 av hans jobb i över 20 länder. Han har fotograferat idrottare på fantastiska platser såsom en frusen flod i Himalaya, på toppen av Afrikas högsta berg Kilimanjaro och på världens tredje högsta vulkan i Chile, nära 7 000 meter över havet.

Martins Canon-favoriter

Se mer av Martin

Hemsida: www.bissig.ch
Instagram: @martinbissig
Facebook: Martin Bissig


Sanna Wikström

2021-04-07

Dela

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.