SP <3 Sofias änglar

Robin sökte vård för nackont och yrsel. Veckor senare visade det sig att han fått borrelia som i sin tur orsakat en stroke. Robin har nu en lång rehabilitering framför sig, och Sofias änglar rycker in och tar över renoveringsbehoven i hans hem. Vi på SP hjälper till med teknik och utrustning för att Robin ska kunna förverkliga en dröm han har haft länge – att starta sin egen podd. Se avsnittet onsdag 2 september klockan 21:00 på Kanal 5 eller streama på Dplay redan idag!

En fartfylld och aktiv vardag vändes upp och ner

29-åriga Robin lever ett aktivt liv i Norrtälje med sina två små barn Colin och Dalia. Barnens mamma Catarina och Robin separerade för ett år sen, men är ändå bästa vänner. Efter separationen flyttade Robin in i en lägenhet som är perfekt för honom och barnen, och skulle precis börja lägga upp renoveringsplanerna när han började känna sig dålig.

Robin hade ont i nacke och rygg, men på vårdcentralen misstänkte de en muskelinflammation och skickade hem honom med antiinflammatorisk medicin. Han blev bara sämre och sämre, och efter tre månader och många besök hos naprapat, massör, sjukgymnast och psykolog vaknade Robin upp en morgon och var förlamad i halva kroppen. Efter flera undersökningar konstaterades det att Robin hade fått två proppar i hjärnan, och efter ett ryggmärgsprov upptäcktes det att han hade haft borrelia de senaste tre månaderna, vilket var det som orsakat stroken.

Renovering och en chans att förverkliga sin dröm

Fästingbettet fick förödande konsekvenser och Robin har nu en lång rehabilitering framför sig. Med sina barn i tankarna är han fast beslutsam att ta sig igenom den. Sofias änglar rycker in och hjälper till med de renoveringsbehov som finns i hans nya lägenhet. En dröm som Robin har haft länge är att starta en egen podd, och han får i avsnittet tips och råd kring poddande av programledaren Sofia Wistam, som själv poddar. Vi på SP har valt att visa vårt stöd med ett komplett podcastkit från Røde, för att hjälpa Robin att förverkliga sin dröm.

Streama Sofias änglar på Dplay redan idag!

blog_content_sofiasanglar.jpg

En del av Robins podcastutrustning:


Sanna Wikström

2020-09-01

Dela

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.