Tjäna pengar på dina videor – Simeon Quarrie

Videografen Simeon Quarrie bjöd på en inspirerande föreläsning under ett livesänt webinar hos oss på SP. Nu har du möjlighet att ta del av eventet igen! Lär dig om hur du kan tjäna pengar på ditt videoskapande och hör Simeon berätta om sina insikter från att jobba som videograf under pandemin.

Det är en spännande tid att arbeta med videoskapande. I takt med att världen har förändrats tror Simeon Quarrie att du som videograf eller filmskapare har en stor möjlighet att lyckas – så länge du är villig att satsa.

Tisdagen den 22 juni genomförde vi, i samarbete med Canon, ett livesänt webinar med videografen och Canon-ambassadören Simeon Quarrie. Under webinaret delade Simeon med sig av sina tips på hur du kan tjäna pengar på dina färdigheter, med allt från webbstreaming till videor på sociala medier. Han berättade även om sina erfarenheter och insikter från att jobba som videograf under pandemin och hur han har anpassat sitt arbete.

Inspireras till bättre videoskapande

Simeon Quarrie är en brittisk filmskapare som använder både stillbilder och video för att skapa material till flera olika kunder, såsom Unilever och Mars. Han är grundare och ägare av VIVIDA, där han jobbar med visuell storytellning, VR och animationer.

Simeons Canon-favoriter

Se mer av Simeon

Instagram: @simeonquarrie
YouTube: SimeonQuarrie
Twitter: Simeon Quarrie


Sanna Wikström

2021-07-22

Dela

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn