Studiomonitorer

Studiomonitorer är högtalare som är konstruerade för att ge dig som användare en sådan ärlig och rak lyssning som möjligt. Hos SP hittar du ett brett utbud av studiomonitorer från kända varumärken som Focal, Sennheiser, Yamaha och Presonus. Oavsett om du är en modern kreatör, professionellt arbetande studiotekniker eller en aspirerande musikproducent så har vi produkterna och kunnandet för att ta din ljudupplevelse till nästa nivå. 

Focal

Möt Focal – ett spännande varumärke som passar lika bra för musikentusiasten som för den professionella användaren. Nedan följer ett par utvalda modeller men kika gärna in hela Focals sortiment

Neumann

Presonus

Subwoofers

Tillbehör

Högtalarplacering

En korrekt rumsplacering förbättrar avsevärt dina möjligheter att få till ett bra ljud. Det finns några saker man bör ta i beaktande när man placerar högtalarna vilket är höjd, vinkel och avstånd. Alla rum har olika förutsättningar men det finns några enkla generaliseringar man kan börja med att tillämpa:

  • Det ska vara samma avstånd mellan högtalarna som till din lyssningsposition
  • Monitorerna ska placeras så diskantelementen är i öronhöjd
  • Håll minst 120 centimeters avstånd mellan monitorerna
  • Placera högtalarna i en triangel där du sitter i spetsen

Störst är inte alltid bäst, anpassa ditt högtalarköp efter storleken på ditt rum. Ett mindre högtalarpar med kompletterande subwoofer kan då vara ett bättre alternativ än större monitorer. Hos SP finner du studiomonitorer och subwoofers i alla storlekar.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn