Filmproduktion

filmproduktion.jpg

Vi på SP brinner för att leverera allt från den enkla kameran för nybörjare till den ultimata filmkameran för proffs. Här lyfter vi videokameror i olika prisintervaller, som är anpassade för filmproduktion. Till dessa kameror behöver du ofta en uppsjö av tillbehör, som ibland kan vara svåra att hitta eftersom de är modellspecifika. Vi har valt ut några av de bästa tillbehören som lyfter din filmproduktion till nya nivåer – köp din utrustning hos oss!

Canon C70

Canon EOS C70 är en kompakt, flexibel cinekamera och är den första videokameran från Canon med den nya RF-fattningen. Fattningen ger dig möjlighet att använda objektiv ur RF-serien som har snabbare kommunikation mellan kamera och objektiv, och som ger dig en bildkvalitet på allra högsta nivå. Designen med en kompakt storlek och ett enkelt interface gör nya C70 perfekt för bland annat contentskapande, tv-produktioner, dokumentärfilmer och liveevent. Tack vare storleken på kameran kan du också utan problem montera den på en gimbal eller drönare, och få frihet att skapa som aldrig förr.

Blackmagic Design URSA Mini Pro 12K

Mer upplösning kan du inte få. Cinekameran Blackmagic Design URSA Mini Pro 12K är flaggskeppet i URSA-serien. Med upp till 12K upplösning är denna kamera optimal för alla sorters inspelningar, i alla förhållanden. Kameran levereras med PL-mount men kan även med hjälp av tillbehör använda EF- och F-mount. Med en flexibel upplösning med allt från 4K, 8K och 12K i RAW-format, kan URSA 12K göra det mesta.

Sony PXW-FX9

Sony PXW-FX9 är utrustad med egenskaper från både Sony Venice och Sony PXW-FS7 II, och även hybridautofokusen från Sonys Alpha-serie. Denna kombination ger dig möjlighet att spela in i 4K, och du får också den kreativa friheten att filma med översampling av en högupplöst fullformatssensor. Fånga varje detalj och skapa scener med kort skärpedjup, fantastisk bokeh och cinematisk look. 15+ stopp av dynamiskt omfång och Dual Base ISO möjliggör en återgivning med minimalt brus i såväl detaljer i skuggor som högdagrar.

DJI Ronin 4D 6K

DJI Ronin 4D – en revolutionerande produkt som slår samman en videokamera i toppklass med en gimbal. Detta skapar helt nya möjligheter och funktioner som kan ersätta hopbyggda kamerariggar på filminspelningar av alla slag. Ronin 4D kommer i både en 6K-modell och en 8K-modell, som båda har samma stabilisering och funktioner. Du kan även använda tillbehör som videomonitor och focus-puller, som kopplas trådlöst till kameran via Ronin 4D Video Transmitter och har en räckvidd på cirka sex kilometer. Kameran kommer med DJI DL-mount, och kan använda Sony E- och Leica M-objektiv med separata tillbehör.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn