Maxa upplevelsen på resan

FotograferaResa_Lifestyle_1.jpg

Att resa och upptäcka nya platser är ett fantastiskt sätt att få ny inspiration. Oavsett resedestination och vilka aktiviteter du planerar under din semester så har vi produkterna för att förhöja upplevelsen. Fånga bilder och videos på nya spännande sätt, lyssna på senaste sommardängan på stranden eller montera den portabla projektorn utomhus för en mysig filmvisning under stjärnorna. Vi har samlat några utav våra favoriter som du inte vill glömma att packa!

Skapa på resande fot

Idag är en laptop eller surfplatta lätt att ta med sig för att kunna skapa digitalt även på resan. Här hittar du produkter för redigering och digital art så du kan skapa på plats när inspirationen slår till.

Sakerna du inte visste att du behöver

Om du vill fota på resan så glömmer du nog inte kameran hemma, men här hittar du produkter vi har valt ut som du kanske inte tänker på att du kommer behöva. Allt för att din resa ska bli så oförglömlig som möjligt. Som ett par nya hörlurar, en powerbank eller varför inte en högtalare till stranden?

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn