Maxa upplevelsen på resan

FotograferaResa_Lifestyle_1.jpg

Att resa och upptäcka nya platser är ett fantastiskt sätt att få ny inspiration. Oavsett resedestination och vilka aktiviteter du planerar under din semester så har vi produkterna för att förhöja upplevelsen. Fånga bilder och videos på nya spännande sätt, lyssna på senaste sommardängan på stranden eller montera den portabla projektorn utomhus för en mysig filmvisning under stjärnorna. Vi har samlat några utav våra favoriter som du inte vill glömma att packa!

Skapa på resande fot

Idag är en laptop eller surfplatta lätt att ta med sig för att kunna skapa digitalt även på resan. Här hittar du produkter för redigering och digital art så du kan skapa på plats när inspirationen slår till.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.