Digitala möten

banner-digitala-möten.jpg

Intresset för att spela in video är stort, och möjligheterna till att streama möten, event, utbildningar och föreläsningar är många. Här kan du fördjupa dina kunskaper och få tips på produkter för riktigt bra streaming!

Lär dig mer om streaming på våra temasidor!

Streama med din kamera

När du arbetar hemifrån vill du på ett enkelt sätt kunna koppla upp dig och delta i videomöten, konferenser och utbildningar. Den inbyggda webbkameran i din dator eller en extern webbkamera är ofta en smidig lösning, men du kan även använda en video- eller systemkamera för att få ännu högre upplösning. Här hittar du kameror och videokort som ger dig möjligheten att koppla ihop din kamera med din dator, och få riktigt bra kvalitet.

Koppla kameran till din dator

Komplettera ditt skrivbord

Arbetar du med en laptop kan du behöva koppla in en eller flera externa bildskärmar, och även annan utrustning såsom kamera, tangentbord, mus och hörlurar. Det är inte alltid helt lätt att veta hur allt ska kopplas in utan att du får en härva av kablar som ligger över skrivbordet. För att underlätta och få ett välstädat skrivbord hjälper en dockningsstation eller USB-hubb dig på vägen. Då kan du med en enda kabel till datorn koppla samman alla dina enheter på ett och samma ställe, utan att förlora kraft och prestanda.

Lär dig mer om streaming och videoinspelning

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.