Mellanringsats till Fuji X

JJC Mellanringsats till Fuji X

Artikelnummer: 1036738
549 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Mellanringar till Fuji X

Mellanringar förbättrar närgränsen på ditt objektiv utan att du förlorar bildkvalitet.

Fördelar:

  • Elektronisk styrning
  • Förbättrar närgräsen
  • Ingen förändring på bildkvaliteten

Bättre närgräns

Mellanringar flyttar fram närgräsen på objektivet genom att du monterar objektivet längre ifrån kamerahuset. Du kan komma närmare motivet utan att tappa någon bildkvalitet, men du kan inte fokusera på oändligheten med mellanringarna monterade.

Elektronisk styrning

Då ringarna är utrustade med elektroniska kontakter så fungerar objektivets funktioner, såsom autofokus, bländarstyrning och bildstabilisering. I många fall kommer man så nära att det är lättare att använda manuell fokus.

10mm och 16mm

Paketet består av 2 ringar, en som är 10mm och en som är 16mm. Ringarna går att använda var för sig och tillsammans för att uppnå olika förstoringsgrad. Tänk på att mellanringar fungerar bäst med objektiv över 50mm.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.