Mellanringsats till Fuji X

JJC Mellanringsats till Fuji X

Artikelnummer: 1036738
649 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Mellanringar till Fuji X som förbättrar närgränsen på ditt objektiv utan att du förlorar bildkvalitet.

Fördelar

  • Elektronisk styrning
  • Förbättrar närgräsen
  • Ingen förändring på bildkvaliteten

Bättre närgräns

Mellanringar flyttar fram närgräsen på objektivet genom att du monterar objektivet längre ifrån kamerahuset. Du kan komma närmare motivet utan att tappa någon bildkvalitet, men du kan inte fokusera på oändligheten med mellanringarna monterade.

Elektronisk styrning

Då ringarna är utrustade med elektroniska kontakter så fungerar objektivets funktioner, såsom autofokus, bländarstyrning och bildstabilisering. I många fall kommer man så nära att det är lättare att använda manuell fokus.

11mm och 16mm

Paketet består av 2 ringar, en som är 11mm och en som är 16mm. Ringarna går att använda var för sig och tillsammans för att uppnå olika förstoringsgrad. Tänk på att mellanringar fungerar bäst med objektiv över 50mm.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.