Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

24" Studiomonitor

JVC 24" Full HD LCD 2K, 3G HD-SDI / SDI studio monitor

Artikelnummer: 1043228
34 725 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

JVC DT-G24E

DT-G-serien stödjer videor upp till 4K60p HDMI, den skalar ner materialet till FHD och stödjer 3G-SDI (SMPTE 425M) inklusive nivå A & B; 2K-SDI (2048x1080p) kan också kan skalas ned till FHD-skärm. Full Front USB Colormetrie Sensor stöd, med inbyggd Auto-kalibrering.

Fördelar

  • Full HD LCD panel 23,8” 1920×1080 pixlar
  • Stöder 4K-HDMI och 3G-SDI
  • 10-bit video processing
Läs mer JVC DT-G24E här.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.