Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Kampanj

X-T20 silver + AF 18-55/2,8-4,0 R XF LM OIS

Fujifilm X-T20 silver + AF 18-55/2,8-4,0 R XF LM OIS

Artikelnummer: 1031751
 • Smidig storlek med bra hantering.
 • Spännande filmsimuleringar, bland annat ACROS.
 • Seriebildtagning med 8 bilder per sekund låter dig fånga alla ögonblick.
 • Vinklingsbar 3" pekskärm.
 • Går att använda med helt tyst läge, perfekt för tex. kyrkan.
 • Wifi-anslutning för att snabbt få över bilderna till telefonen.
7 990 SEK9 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar

PÅSKTIDERKampanjen gäller t.o.m. 12/4.

Läs mer
Ej köpbar

Värdepaket

X-T20 silver + AF 18-55/2,8-4,0 R XF LM OIS
Stativkit TSL08CN00 Slim kolfiber
NP-W126S 1260mAh 2-Pack + USB Dual Charger Fuji Film Batteri
10 384 SEK12 384 SEK
X-T20 silver + AF 18-55/2,8-4,0 R XF LM OIS
UV-Filter 58mm PD WMC
NP-W126S 1260mAh Fujifilm kamerabatteri
8 818 SEK10 818 SEK

Kompakt systemkamera med snabb autofokus

Fujifilm X-T20 är en kompakt systemkamera som levererar knivskarpa bilder och otrolig 4K-video i ett litet och lätt format. Det snabba autofokussystemet och den elektroniska Real Time-sökaren gör att du enkelt kan fånga motiv som rör på sig – samt kontrollera allt via den intuitiva touchskärmen. Här levererad med med objektivet AF 18-55/2,8-4,0 R XF LM OIS.

Fördelar:

 • Snabb processor och sensor
 • Direkt och precis AF
 • Seriebildtagning på 8 bilder per sekund
 • Vinkelbar 3” touchskärm
 • ISO upp till 51200
 • ACROS filmsimulering
 • Tystgående elektronisk slutare

Autofokus

Kameran är utrustad med en 24,3 megapixlar APS-C X-Trans CMOS II-sensor med inbyggd fasdetekterande AF. Det uppdaterade AF-systemet består av 325 enskilda punkter som ger dig hög hastighet och precision samt lägena Zone och Wide/Tracking som spårar motivets rörelse över hela ytan. I läget Zone kan du välja 3x3-, 5x3- eller 5x5-zon ur ytan på 325 AF-punkter. Kameran följer då det motiv som finns i mitten av zonen. Läget Wide/Tracking är en kombination av läget Wide, då kameran automatiskt identifierar och spårar ytan i fokuset över hela AF-ytan på 325 punkter, och läget Tracking som använder alla 325 punkter för att följa ett motiv. Detta gör att du kan följa ditt motiv i alla riktningar.

Vinkelbar 3” touchskärm

Den vinkelbara touchskärmen underlättar fotografering från flera vinklar, och svarar snabbt på dina kommandon – för direkt och effektiv kontroll över fotografering och förhandsvisning. Du kan bl.a. använda den för att välja fokuspunkt, skrolla mellan bilder och zooma in och ut.

Skräddarsy din kamera

Kamerahuset är designat i magnesium och har utrustats med tre rattar på ovansidan så att du kan ta kontroll över bländare, slutartid och andra funktioner medan du koncentrerar dig på fotograferandet. Du kan själv programmera rattarna samt funktionsknapparna så att de passar just dina behov.

Filma i 4K och Full HD

Med X-T20 kan du filma i 4K vid 3840 x 2160, 29.97p, 25p, 24p, 23.98P, 100Mbps, och Full HD vid 59.94 fps, 50 fps, 29.97 fps, 25 fps, 24 fps and 23.98 fps. Du kan använda manuella kontroller under tiden du filmar. Genom att aktivera Intelligent Hybrid AF, som skiftar mellan fasdetekterande AF och kontrast-AF efter scenen, får du snabb och precis fokus.

Fjärrstyr med WiFi

Genom att ladda ner appen Fujilfilm Camera Remote till din smartphone eller surfplatta kan du fjärrstyra din kamera. Med WiFi kan du även skicka bilder och filmer från din kamera till exempelvis en smartphone.

Fujifilm Fujinon AF 18-55/2,8-4,0 R XF LM OIS

 • Mångsidigt objektiv
 • Bildstabilisator
 • Liten i storlek och lätt att ta med överallt

Detta är ett mångsidigt och skarpt zoomobjektiv med bildstabilisator samt en maximal bländare på f/2,8. Objektivet är litet jämfört mot andra ljusstarka normalzoomar och matchar kamerahusets storlek för att du ska få en smidig kombination utan att påverka prestandan. Tack vare att objektivet har en bildstabilisator (OIS) kan du fotografera med längre slutartider än vad du är van vid, vilket är perfekt om du inte har möjlighet att ta med dig stativ eller att du vill filma utan kameraskakningar. En smidig normalzoom är en bra början för dig som börjar fotografera eller om du behöver komplettera din objektivsamling med en bra zoom som passar både på resan och på jobbet. 

Levereras med:

[TEXT1014758434]

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.