Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Batterigrepp till Canon EOS 1100D/1200D/1300D

Jupio Batterigrepp till Canon EOS 1100D/1200D/1300D

Artikelnummer: 1033384
749 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Jupio Batterigrepp till Canon EOS 1100D/1200D/1300D

Jupio JBG-C007 är utrustat med en avtryckare för fotografering med kameran i vertikalt läge. Batterigreppet kan användas med antingen sex stycken AA-batterier eller med två stycken uppladdningsbara litiumjonbatterier av typen LP-E10

Levereras med:

  • Batterigrepp JBC-C007
  • Släde för kamerabatterier
  • Släde för AA-batterier

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.