Filter

Köp filter till kameran hos oss, online eller i butik. Genom att använda kamerafilter kan du förändra hur ljuset ska se ut när det träffar din kameras sensor, och kan också fungera som ett skydd för objektivets frontlins och rädda den från repor och smuts. Vi på SP erbjuder ett brett sortiment av UV-filter, ND-filter, polarisationsfilter, macrofilter, skyddsfilter, färgfilter, filtersystem, drönarfilter och filtertillbehör. Välj mellan kamerafilter från varumärken som Nisi, Benro, Cokin, Sigma, Polar Pro med flera.

449 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Kameratillbehör
Varumärken
Diameter
Filtertyp
Styrka
Passar till
Storlek
Färg
Storlek
Garanti
Egenskaper
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.