Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Filter

Köp filter hos oss, online eller i butik! Redigering av bilder måste inte alltid göras efterhand. Genom att använda filter kan du förändra hur ljuset ska se ut när det träffar din kameras sensor – delat, ljust, mörkt, gult eller grått, för att nämna några. Ett filter kan också fungera som ett skydd för din kameras frontlins, rädda denna från repor och smuts. Hos oss hittar du ett brett sortiment av UV-filter, ND-filter, polarisationsfilter, macrofilter, skyddsfilter, färgfilter, filtersystem, drönarfilter och filtertillbehör. Hos oss hittar du alla typer av filter från Nisi, Cokin, B+W, Kenko, Syrp med flera.

1167 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Kameratillbehör
Varumärken
Diameter
Storlek
Filtertyp
Styrka
Garanti
Innermått bredd
Innermått höjd
Innermått djup
Yttermått bredd
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.