Filter

Köp filter hos oss, online eller i butik! Redigering av bilder måste inte alltid göras efterhand. Genom att använda filter kan du förändra hur ljuset ska se ut när det träffar din kameras sensor – delat, ljust, mörkt, gult eller grått, för att nämna några. Ett filter kan också fungera som ett skydd för din kameras frontlins, rädda denna från repor och smuts. Hos oss hittar du ett brett sortiment av UV-filter, ND-filter, polarisationsfilter, macrofilter, skyddsfilter, färgfilter, filtersystem, drönarfilter och filtertillbehör. Hos oss hittar du alla typer av filter från Nisi, Cokin, B+W, Kenko, Syrp med flera.

494 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Kameratillbehör
Filtrering
Varumärken
Diameter
Storlek
Filtertyp
Styrka
Passar till
Egenskaper
Färg
Fast/Zoom
Brännvidd fast
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.