Filter

Köp filter hos oss, online eller i butik! Redigering av bilder måste inte alltid göras efterhand. Genom att använda filter kan du förändra hur ljuset ska se ut när det träffar din kameras sensor – delat, ljust, mörkt, gult eller grått, för att nämna några. Ett filter kan också fungera som ett skydd för din kameras frontlins, rädda denna från repor och smuts. Hos oss hittar du ett brett sortiment av UV-filter, ND-filter, polarisationsfilter, macrofilter, skyddsfilter, färgfilter, filtersystem, drönarfilter och filtertillbehör. Hos oss hittar du alla typer av filter från Nisi, Cokin, B+W, Kenko, Syrp med flera.

482 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Kameratillbehör
Varumärken
Diameter
Filtertyp
Styrka
Passar till
Storlek
Egenskaper
Färg
Brännvidd fast
Max bländare f/
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.