Fyrkantsfilter

Om du fotograferar mycket natur och landskap så är fyrkantsfilter ett bra komplement i din kameraväska. Dessa kvadratiska eller rektangulära kamerafilter finns som både entonade och graduerade, och fördelen med fyrkantsfilter är att de är fixerade framför objektivet utan att påverkas om du zoomar och därmed roterar kameralinsen. Det gör att du kan lägga filtereffekt över exempelvis enbart himlen oavsett brännvidd. Hos oss på SP hittar du ett stort utbud av fyrkantsfilter från NiSi och Cokin till bra priser. Handla direkt online eller välkommen in våra butiker.

34 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Filtersystem
Varumärken
Filtertyp
Styrka
Storlek
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.