Fotohandskar

En fotohandske är en värmande vante speciellt för fotografering och andra aktivieter i kyla där man fortfarande behöver precision med fingrarna. Vi har ett stort utbud av fotohandskar från Vallerret, med eller utan tumvante-överdrag för de riktigt kalla dagarna, som likt så kallade "torgvantar" ger dig möjligheten att klä av pekfingret och tummen för att kunna använda pekskärmar och kameran med full precision. Håll händerna varma varje vinter – köp direkt online eller besök oss i butik för att se vårt sortiment av både varma och snygga fotohandskar.

20 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Gadgets & personlig utrustning
Varumärken
Storlek
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.