Steadimate S kit inkl. A-15 arm & Solo väst

Steadicam Steadimate S kit inkl. A-15 arm & Solo väst

Artikelnummer: 1049130
  • Passar t.ex. DJI Ronin-S & Zhiyun Crane 2
  • Max vikt på gimbal, kamera & övrig tillbehör är 6,8kg
  • Ökat panoreringsutrymme med hjälp av mekanisk panorering
13 450 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Komplett kit med väst, arm & Steadimate-S som omvandlar en handhållen motoriserad gimbal till ett helt kroppsburen stabilisator system genom att fästa en mekanisk gimbal/krage och en bas med vikter på gimbalen. Detta gör att den fjäderbaserade Steadicam armen och tillhörande väst avlastar vikten av stabilisatorn, vilket kraftigt förbättrar den totala funktionaliteten och minskar tröttheten som oundvikligt uppstår när man t.ex. gör längre tagningar.

Steadicam-armen minskar vertikalt rörelser genom att tillhandahålla z-axel stabilisering, medan Steadicam-västen avlastar och komfort för längre tagningar dagar genom att bekvämt överföra all vikt över din överkropp och höfter.

Steadimate S ger möjlighet för ytterligare kreativitet då man kan jobba i s.k. Low Mode samt ökad panoreringsutrymme med hjälp av mekanisk panorering.
  • Passar t.ex. DJI Ronin-S & Zhiyun Crane 2
  • Max vikt på gimbal, kamera & övrig tillbehör är 6,8kg.

Levereras med

Aero 15 väst
Aero 15 arm
Steadimate-S Gimbal Base Bracket
Balance Stud
Clamp Rings & Screws
1/4-20 Tripod Adapter
3mm Allen Key
3/8-16 Anti-Rotation Screws
2 Weight Rods
2 Clamp Adapters
4 x 1/4 lb (0.11kg) balance weights
6 x 1/2 lb (0.22kg) balance weights
Instructions
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.