Portabel studiobakgrundskit med Chromakey

Fotobestway Bakgrundset + Chromakey bakgrund

Artikelnummer: 1028656
  • Luftdämpade bakgrundsstativen har en maxhöjd på cirka 3 meter
  • Kan användas med både tygbakgrunder och pappersrullar
  • Vadderade transportväskan har dubbla säkerhetsremmar
1 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Bakgrundset + Chromakey bakgrund
Studioklämma Svart/Orange medium 2 st
Bakgrund Arctic White 2,72x11m #65
2 878 SEK
Bakgrundset + Chromakey bakgrund
Rocksolid A Spring Clamp 2
Bakgrund Arctic White 1,35x11m
2 718 SEK

Komplett bakgrundsset med Chromakey tygbakgrund

Ett komplett bakgrundsset med två stabila och luftdämpade belysningsstativ, en teleskopbom och en tygbakgrund. Allt rymms i den medföljande transportväskan vilket gör att du smidigt kan ta med dig paketet för att fota ute på fält.

Bakgrundsstativ

De luftdämpade bakgrundsstativen har en maxhöjd på cirka 3 meter. Vid transport fälls stativen ihop till en längd på 87 cm. De har standard blixtfäste (5/8") och gänga i toppen. Fästet är vändbart så att du kan använda det med 1/4"- eller 3/8"-skruv för montering av diverse tillbehör när stativen inte används som bakgrundshållare.

Teleskopbom

Den inkluderade bakgrundsbommen kan användas med både tygbakgrunder och pappersrullar (säljs separat). Den har även en ställbar längd på 1,25 - 3 meter vilket gör att den passar med bakgrunder av olika storlekar. Bommen har en diameter på 22-30 mm.

Chromakey tygbakgrund (1,5 x 2,5m)

Färgen på tygbakgrunden är Chromakey-grön och den har en storlek på 1,5 x 2,5 meter vilket är en perfekt storlek för exempelvis porträttfotografering. Bakgrunden är försedd med en kanal för smidig upphängning på bakgrundsbommen. Tyget går att tvätta och stryka om bakgrunden skulle bli smutsig eller skrynklig.

Transportväska

Den vadderade transportväskan har dubbla säkerhetsremmar och en praktisk dragkedjeöppning som gör den enkel att bära samtidigt som du får snabb åtkomst både från gaveln och långsidan. Väskan har en längd på 120 cm och en diameter på 16 cm och rymmer båda bakgrundsstativen och bommen.

Levereras med

  • 2 st bakgrundsstativ
  • 1 st teleskopbom
  • 1 st tygbakgrund (1,5 x 2,5 m)
  • 1 st transportväska
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.