Blixtutlösare SU-800

Nikon Blixtutlösare SU-800

Artikelnummer: 11677
3 859 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Nikon SU-800
Ta kontroll över hela ditt trådlösa blixtsystem genom den stora och tydliga displayen på kontrollenhetens baksida. Kablar och springande mellan blixtarna är ett minne blott. SU-800 kan kontrollera hur många i-TTL blixtar som helst, såsom SB-600, SB-800 och den nya SB-R200. Detta tillsammans skapar en helt ny dimension för kreativ blixtfotografering, både inomhus och ute i fält.

Överföringsräckvidd - Ungefär 20 meter för SB-800/Sb-600, ungefär 4 meter för SB-R200 vid normal inställning.
Drivs av ett 3V lithium batteri CR123A.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.