Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Reflexskärmar

Köp reflexskärm hos oss, online eller i butik! En reflexskärm är ett prisvärt, enkelt och smidigt verktyg för att forma ljuset i dina bilder. En reflexskärm är bra om du vill att bilderna ljusas upp naturligt, men reflexskärmen kan också hjälpa till att jämna ut mörka och osmickrande skuggor i ansiktet. Hos oss kan du köpa reflexskärmar i olika storlekar och färger, från de mer prisvärda alternativen till reflexskärmar av hög kvalitet. I sortimentet finns varumärken som Lastolite, Phottix, Profoto och Manfrotto.

124 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Kameratillbehör
Varumärken
Diameter
Anpassad till
Monteringsring passande
Material
Färg insida
Diffusor
Höjd
Bredd
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.