Diffusion

Köp diffusionsskärmar och diffusionsdukar hos oss, online eller i butik! En diffusionsskärm hjälper dig att dämpa ljuset och göra det mjukare. Det är ett prisvärt, enkelt och smidigt verktyg för att fästa och hålla upp din reflexskärm. I sortimentet finns varumärken som Lastolite och Chimera.

9 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Reflexskärmar
Filtrering
Varumärken
Storlek
Anpassad till
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.