Canon Week

Under Canon Week kan du ta del av riktigt bra erbjudanden på produkter från Canon hos oss på SP. Passa på att göra riktigt bra klipp på Canons olika systemkameror, videokameror och RF-objektiv, samtidigt som du kan lära dig mer om produkterna. 

Kampanjen gäller till och med 22 september 2022.

EOS M50 Mark II – kompakt, smidig och full av kreativa funktioner

Med Canon EOS M50 Mark II kan du avancera bortom din smartphone och skapa ditt bästa innehåll någonsin – från vloggar och livestreaming till selfies och bilder. Trots den kompakta storleken är den fullspäckad med all kraft och smart teknik som du behöver för att skapa riktigt bra content.

Spara 800,-

Just nu sparar du 800 kronor när du köper EOS M50 Mark II svart + EF-M 15-45mm f/3,5-6,3 IS STM.

EOS 5D Mark IV – fullformatskamera med professionell prestanda och hög bildkvalitet

Canon EOS 5D Mark IV är en kraftfull spegelreflexkamera som är ett enastående alternativ för stillbildsfotografering, och är även en mycket kapabel 4K-videokamera. Denna mångsidiga kamera erbjuder en nyutvecklad 30,4 MP CMOS-sensor i fullformat, tillsammans med bildprocessorn DIGIC 6+ för att balansera fina detaljer och upplösning med prestanda och känslighet i svagt ljus.

EOS 6D Mark II – mångsidig fullformatskamera med vinklingsbar skärm

Canon EOS 6D Mark II är en väldigt mångsidig systemkamera för både entusiaster och professionella fotografer som ställer höga krav på bildkvalitet och flexibilitet. Den är utrustad med en fullformatssensor som ger hög dynamik och möjlighet till riktigt kort skärpedjup, och passar perfekt för både landskaps- och porträttfotografering.

Spara upp till 4 000,-

Just nu sparar du 4 000 kronor vid köp av EOS 5D Mark IV, och 3 000 kronor vid köp av EOS 6D Mark II.

EOS RP – kompakt kamera med vinklingsbar skärm

Canon EOS RP är den lättaste och minsta modellen i R-systemet. Sensorn är utrustad med Dual Pixel-autofokus för att du ska kunna uppnå snabb och exakt fokusering. Du kan dessutom spela in video med digital bildstabilisering och en upplösning på 4K/25p. EOS RP är utrustad med samma DIGIC 8-processor som finns i EOS R och du kan ta upp till 5 bilder per sekund vid sekvenstagning.

Spara upp till 2 800,-

Just nu sparar du 2 800 kronor vid köp av EOS RP kamerahus.

Rabatt vid köp med utvalda objektiv

Just nu får du även upp till 1 000 kronor rabatt på utvalda RF-objektiv när du köper EOS RP (endast kamerahuset). Du hittar objektiven som ingår i kampanjen längre ner på denna sida. Rabatten läggs till direkt i kassan när båda produkterna ligger där.

EOS R3 – utformad för att överträffa alla förväntningar

Canon EOS R3 har sedan lanseringen tagit marknaden med storm med bland annat en nyutvecklad stackad CMOS-sensor med 24,1 megapixlar, seriebildstagning med upp till 30 bilder per sekund och autofokus som du kan styra med ditt öga direkt i sökaren.

Batterier på köpet värde 3 980,-

Just nu får du två extra batterier (LP-E19) på köpet vid köp av EOS R3. Batterierna läggs till automatiskt i kundvagnen.

EOS R5 C – kraftfull hybridkamera med högklassig 8K-filminspelning

Canon EOS R5 C är en kraftfull hybridkamera som kombinerar Cinema EOS-sortimentets professionella filminspelningsfunktioner med EOS R-systemets fördelar. Tack vare en högupplöst CMOS fullformatssensor, en DIGIC X-processor och RF-fattningen möjliggörs högklassig 8K-filminspelning och 45 megapixels stillbildstagning. Allt i ett enda kamerahus.

EOS C70 – första 4K-cinekameran från Canon med RF-mount

Canon C70 är en kompakt, flexibel cinekamera och är den första kameran från Canon med den nya RF-fattningen. Fattningen ger dig möjlighet att använda objektiv ur RF-serien som har snabbare kommunikation mellan kamera och objektiv. Designen med en kompakt storlek och ett enkelt användargränssnitt gör C70 perfekt för bland annat content creators, tv-produktioner, dokumentärfilmare och liveevent.

Spara upp till 2 000,-

Just nu sparar du 2 000 kronor vid köp av C70.

EOS R10 – kompakt allroundkamera med högpresterande autofokus

Canon EOS R10 är tillsammans med EOS R7 den första kameran i R-systemet med APS-C-sensor. Den är anpassad för dig som tidigare har fotograferat med en enklare spegelreflexkamera, mobiltelefon eller kompaktkamera, och som nu känner dig redo att kliva in i systemkamera-världen. Med dess kompakta konstruktion och högpresterande autofokus passar den perfekt för fotoentusiaster och innehållsskapare.

Rabatt vid köp med utvalda objektiv

Just nu får du upp till 1 000 kronor rabatt på utvalda RF-objektiv när du köper EOS R10 (kamerahus eller kit). Du hittar objektiven som ingår i kampanjen längre ner på denna sida. Rabatten läggs till direkt i kassan när båda produkterna ligger där.

Canon EOS RF-optik – optimerad prestanda för otroliga resultat

RF-objektiven från Canon kommer med en högre kvalitet och hastighet, och med en prestanda som har optimerats för EOS R-systemet. Objektivfattningen som är speciellt framtagen för spegellösa fullformatskameror möjliggör en ny optisk design där linselementen kan placeras närmare sensorn och i sin tur minskar optiska aberrationer och ökar kvaliteten på bilden. Det är snabba och ljusstarka objektiv med unika egenskaper som ger dig nya möjligheter att fotografera och filma med otroliga resultat.

Kompletta paket för streaming med PTZ-kameror

Här hittar du färdiga paket med allt du behöver för streamingproduktioner med Canons PTZ-kameror. Paketen är anpassade för att du ska kunna streama videokonferenser, föreläsningar och produktioner på fält. När du använder dig av flera kameror fångar du din inspelning i flera vinklar och får en levande produktion som väcker intresse hos tittaren.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och inspirationssida där du hittar inspiration och produkttips som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Lycka till!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.