SP SOUND

Vi utökar vårt sortiment och lägger fokus på ytterligare en kategori – ljud.

Videomöten, podd, vlogg och musik är en del av vårt arbetsliv och vardag – vilket gör att ljudet får en central roll i mångas liv. Vi på SP tycker att alla förtjänar bra ljud. Här nedan har vi samlat våra bästa produkter för att hjälpa dig att hitta rätt ljudutrustning!

Missa inte heller vår stora ljudlansering i Stockholm! Du kan följa eventet på plats eller online, då vi kommer att streama alla workshops och föreläsningar.

Lär dig mer om våra grymma produkter på våra temasidor!

15 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Objektivfattning
Sensortyp
Mekanisk bildstabilisering
Lågpassfilter
Skärmstorlek
Skärmupplösning
Touchscreen
Vinklingsbar skärm
Bufferstorlek RAW

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.