SP SOUND

Vi utökar vårt sortiment och lägger fokus på ytterligare en kategori – ljud.

Videomöten, podd, vlogg och musik är en del av vårt arbetsliv och vardag – vilket gör att ljudet får en central roll i mångas liv. Vi på SP tycker att alla förtjänar bra ljud. Här nedan har vi samlat våra bästa produkter för att hjälpa dig att hitta rätt ljudutrustning!

Missa inte heller vår stora ljudlansering i Stockholm! Du kan följa eventet på plats eller online, då vi kommer att streama alla workshops och föreläsningar.

Lär dig mer om våra grymma produkter på våra temasidor!

9 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Färg
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.