Lär dig mer om ljud till mobilen

banner-ljud-till-smartphone.jpg

Smartphones är fantastiska redskap för att spela in snabba klipp med relativt hög videokvalitet som enkelt kan delas på sociala medier. Det som brukar vara ett problem är att det saknas bra ljud. Spela in en snygg video utan sprakande ljud, spela upp ljud och skapa musik var du än befinner dig – här finns massor av smidiga lösningar för ljudinspelning, musikskapande och uppspelning. 

Myggmikrofoner för tal och intervjuer

Saramonic Blink är ett trådlöst system för dig som vill ha trådlöst ljud direkt i din ljudinspelare, telefon eller kamera.

Systemet är litet och kompakt, så litet att du kan enkelt kan lägga ner det i fickan och ta det med dig vart du än går – perfekt för dem som ska ut och skapa content till vlogg, blogg eller annat. 

Låt dig inspireras och lär dig mer 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.