Lär dig mer om ljud till mobilen

banner-ljud-till-smartphone.jpg

Smartphones är fantastiska redskap för att spela in snabba klipp med relativt hög videokvalitet som enkelt kan delas på sociala medier. Det som brukar vara ett problem är att det saknas bra ljud. Spela in en snygg video utan sprakande ljud, spela upp ljud och skapa musik var du än befinner dig – här finns massor av smidiga lösningar för ljudinspelning, musikskapande och uppspelning. 

Myggmikrofoner för tal och intervjuer

Saramonic Blink är ett trådlöst system för dig som vill ha trådlöst ljud direkt i din ljudinspelare, telefon eller kamera.

Systemet är litet och kompakt, så litet att du kan enkelt kan lägga ner det i fickan och ta det med dig vart du än går – perfekt för dem som ska ut och skapa content till vlogg, blogg eller annat. 

Använd en ljudmixer till din smartphone

Vill du använda dig av flera källor ? Då är en mobil ljudmixer för smartphone något för dig, det finns kompakta och portabla ljudmixrar anpassade för smartphones som spelar in ljud i hög kvalitet.

Koppla ihop din smartphone till flera ljudkällor och spela in ett högkvalitativt ljud direkt till din video. En ljudmixer kan du använda till inspelning, mixa eller varför inte livestreama! 

Professionellt ljud var du än är och som ökar möjligheten till fler följare och starkare engagemang på dina sociala medier.

Låt dig inspireras och lär dig mer 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.