Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Vidvinkelkit och ND-filter till DJI Osmo Pocket

Kase DJI Osmo Pocket Kit (18mm wide lins+ND8/ND16/ND64)

Artikelnummer: 1043420
  • ND-filter för en mer korrekt slutartid och exponering
  • Vidvinkellins för exempelvis landskap och stadsmiljöer
  • Passar DJI Osmo Pocket
899 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Kase 18° vidvinkellins och ND-filter Dji Osmo Pocket.

Vidvinkellinsen är perfekt att använda när man filmar i t.ex landskaps- och stadsmiljöer. Vidvinkel-tillsatsen monteras smidigt via magnetfästet, som finns vid linsen på Dji Osmo Pocket.
I kitet ingår även ND-filter för att du ska kunna minska ljusinsläppet och få en mer korrekt slutartid. Styrkan på filtren är: ND8/ND16/ND64

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.