Studiohörlurar

Vi har studiohörlurar som ger dig ett tillförlitligt, klart och äkta ljud. Här hittar du monitorhörlurar för medhörning och referenslyssning vid ljudproduktioner, inspelning, mixning med mera för både hemmastudion och professionellt bruk. Välj mellan varumärken som Sennheiser, Sony, AKG, Beyerdynamic med flera. Besök oss idag för att se vårt stora utbud av studiohörlurar. Köp direkt online eller besök oss i butik och få hjälp av vår kunniga personal.

49 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till On ear-hörlurar
Filtrering
Varumärken
Färg
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.