Studiohörlurar

Vi har studiohörlurar som ger dig ett tillförlitligt, klart och äkta ljud. Här hittar du monitorhörlurar för medhörning och referenslyssning vid ljudproduktioner, inspelning, mixning med mera för både hemmastudion och professionellt bruk. Välj mellan varumärken som Sennheiser, Sony, AKG, Beyerdynamic med flera. Besök oss idag för att se vårt stora utbud av studiohörlurar. Köp direkt online eller besök oss i butik och få hjälp av vår kunniga personal.

Filtrering
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK