Ljudinspelning

Behöver du produkter för ljudinspelning och ljudproduktion så hittar du dem här. Vi har allt från ljudinspelare, mixerbord, ljudkort och studioutrustning för alla olika nivåer, både för nybörjaren och för professionella produktioner. Vi har även elektroniska synthar och samplers för dig som vill skapa egen musik och ljud. Vi samarbetar med de största varumärkena inom ljudinspelning och ljudproduktion, såsom Focusrite, Mackie, Teenage Enginering, Zoom och många fler. Köp direkt online eller besök oss i butik och få personlig hjälp av vår kunniga personal.

163 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Ljud
Varumärken
Färg
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.