Synth & keyboard

Spela in egen elektronisk musik med en synth eller keyboard kopplad till datorn. Vi säljer elektroniska synthesizers, midi-keyboards, samplers, sequensers och grooveboxes för att du ska kunna komma igång med ditt musikaliska skapande. Välj bland varumärken som Teenage Engineering, Native Instrument, Roland med flera. Köp online eller besök oss i butik.

83 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Ljudinspelning & ljudproduktion
Varumärken
Färg
Passar till
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.