Anslut Røde VideoMic till din smarta enhet

Røde SC7 kabel 3,5mm TRS-hane till 3,5mm TRRS-hane

Artikelnummer: 1013153
  • Kabel för att ansluta Rødes VideoMic GO och VideoMicro till din smarta enhet
  • Fungerar med TRRS-kompatibla enheter
  • 17 cm lång kabel
169 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

SC7 kabel 3,5mm TRS-hane till 3,5mm TRRS-hane
Red Whips 12-pack
Kabelband x3
303 SEK

Adapterkabel SC7 3,5mm TRS till 3,5mm TRRS med hög kvalité, designad för Rødes olika typer av VideoMic.

Denna 17 cm långa kabel låter dig ansluta din Rødemikrofon till TRRS-kompatibla enheter, som till exempel iPad och iPhone. Den grå kontakten ska kopplas in i TRRS-enheten (mobilen eller surfplattan) och den svarta kopplas till VideoMic.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.