Saramonic SR-XLM1
Saramonic SR-XLM1
Saramonic SR-XLM1

Saramonic SR-XLM1

Rundupptagande myggmikrofon mono 3,5 mm

Artikelnummer: 1046187
WebblagerFinns i webblager
Butik:
  • Avsedd för DSLR-kameror, portabla ljudinspelare mm.
  • 3,5 mm TRS-kontakt
  • 6 meter kabel
499 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Saramonic SR-XLM1 är en rundupptagande myggmikrofon med 3,5 mm TRS-kontakt, avsett för DSLR-kameror, videokameror, portabla ljudinspelare och liknande. Sex meter sladd ger dig rörelsefrihet mellan ljudupptagning och din källa. Placeras enkelt i kläderna med krokodilklämman. Puffskydd av skumgummi medföljer för att minska vindbrus vid utomhusinspelningar.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.