Røde Mikrofon NTG2
Røde Mikrofon NTG2
Røde Mikrofon NTG2
Røde Mikrofon NTG2
Artikelnummer: 552808

Røde Mikrofon NTG2

Lättvikts kondensatormik av shotguntyp

Webblager
Finns i webblager
Butikslager:
  • Designad för användning vid film, TV & scenproduktion
  • Stor frekvensbredd och kontrollerad polaritetåtergivning
  • Drivs av ett AA-batteri eller 48V fantommatning
2 290 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Røde NTG-2 shotgunmikrofon

Lättvikts kondensatormik av shotguntyp, designad för professionell användning vid film, TV och scenproduktion. NTG-2 erbjuder balanserad lågimpedansutgång och drivs av ett AA-batteri eller via 48V fantommatning. Med stor frekvensbredd och kontrollerad polaritetåtergivning tillsammans med lågbrusig SMT-elektronik gör NTG-2 till det perfekta valet vid film, video och voice-over arbete. Extremt låg vikt, perfekt vid direktmontering på videokamera eller teleskopbom.

Levereras med:

  • NTG-2
  • Fäste
  • Puffskydd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.