Lättvikts kondensatormik av shotguntyp

Røde Mikrofon NTG2

Artikelnummer: 552808
  • Designad för användning vid film, TV & scenproduktion
  • Stor frekvensbredd och kontrollerad polaritetåtergivning
  • Drivs av ett AA-batteri eller 48V fantommatning
2 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Røde NTG-2 shotgunmikrofon

Lättvikts kondensatormik av shotguntyp, designad för professionell användning vid film, TV och scenproduktion. NTG-2 erbjuder balanserad lågimpedansutgång och drivs av ett AA-batteri eller via 48V fantommatning. Med stor frekvensbredd och kontrollerad polaritetåtergivning tillsammans med lågbrusig SMT-elektronik gör NTG-2 till det perfekta valet vid film, video och voice-over arbete. Extremt låg vikt, perfekt vid direktmontering på videokamera eller teleskopbom.

Levereras med:

  • NTG-2
  • Fäste
  • Puffskydd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.