Lättvikts kondensatormik av shotguntyp

Røde Mikrofon NTG2

Artikelnummer: 552808
  • Designad för användning vid film,video, television och scenproduktion
  • Stor frekvensbredd och kontrollerad polaritetåtergivning tillsammans med lågbrusig SMT-elektronik
  • Drivs av ett internt 1.5V batteri (AA) eller via standard 48V phantommatning
2 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Mikrofon NTG2
ZP2 fodral för mikrofon
Mikrofonkabel XLR hona - 3,5 mm minitele hane 5 m
3 194 SEK
Mikrofon NTG2
Tripod stativ till mikrofon/ ljudinspelare
Mikrofonbom 3 meter, Boompole
4 164 SEK

Röde mikrofon NTG-2

Riktad kondensatormik, supernjure, P48 eller batteridrift.

Lättvikts kondensatormik av shotguntyp, designad för professionell användning vid film,video, television och scenproduktion. NTG-2 erbjuder balanserad lågimpedansutgång och drivs av ett internt 1.5V batteri (AA) eller via standard 48V phantommatning. Stor frekvensbredd och kontrollerad polaritetåtergivning tillsammans med lågbrusig SMT-elektronik gör NTG-2 till det perfekta valet vid film, video och voice-over arbete. Extremt låg vikt, perfekt vid direktmontering på videokamera eller teleskopbom.

Levereras med:

  • NTG-2
  • Fäste
  • Puffskydd

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.