Optiska kablar

Här hittar du våra optiska kablar för högkvalitativ ljudöverföring. Optisk kabel, även kallad Toslink, är en av två kabeltyper för det vanligaste ljudöverföringsspråket SPDIF (den andra är digital koaxialkabel). Optiska kablar skickar ljudet via ljus istället för via elektriska signaler vilket minimerar risken för externa störningar, och har fördelen att kunna skicka flera ljudkanaler i en enda kabel vilket gör att de ofta används mellan surroundsystem till TV, samt till ljudkort via ADAT-in/utgång som då kan ta emot upp till åtta kanaler från en mikrofonförstärkare. Köp optisk kabel direkt online.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn