Förlängningskabel EC200 Till AD200

Godox Förlängningskabel EC200 Till AD200

Artikelnummer: 1040653
449 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Godox Förlängningskabel EC200 Till AD200

Godox EC200 används för att kunna montera av blixthuvuden och förlänga avståndet mellan blixthuvudet och huvudenheten. Detta är praktiskt när du exempelvis har den på en bom eller ett stativ då du kan behålla en låg tyngdpunkt genom att fästa aggregatet lägre ner på stativet. 

Fördelar

  • Förläng räckvidden
  • Enklare att placera högt upp

Levereras med

  • Godox Förlängningskabel EC200 Till AD200

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.